top of page

Mieliolo tarjoaa:

FOTOJOOGAA

MIELELLE

Valokuvaus tunnetyöskentelyn välineenä

Tunnista tunteet sekä tarinat 

valokuvan kautta

Valokuva vaikuttaa niin kuvaajaan kuin katsojaan. Valokuvausta voikin käyttää myös itsetuntemuksen lisäämisen sekä tunnetyöskentelyn apuvälineenä. Valokuva toimii näkökulmien sekä uskomusten avaajana. Valmis kuva herättää katsojassa tunteen, kertoo tarinan, joka värittyy aina myös katsojan omien kokemusten mukaisesti.​

Monipuolinen harrastus


Valokuvauksesta löytyy jokaiselle jotakin. Kuvausaiheita on kiinnostuksen mukaan loputtomasti: luontokuvaus, katukuvaus, arkkitehtuuri, makrokuvaus, henkilökuvaus... Lähestymistapa voi painottua teknisyyteen tai ilmaisuun, oma tyyli voi muodostua mahdollisimman suureen autenttisuuteen perustuen tai kuvankäsittelyn myötä syntyvän kuvataiteen kautta. Harrastus ei ole kalustosta kiinni, siihen käy mikä tahansa kännykästä ammattilaiskalustoon. Vuodenaikojen vaihtuminen tuo harrastukseen lisää vaihtelua ja uusia mahdollisuuksia kuvauskohteisiin. 

Valokuvaus herättää ihmisen psykofyysisen kokonaisuuden. Se liikuttaa kehoa ja mieltä, herättää luovuuden, dokumentoi, opettaa olemaan läsnä tässä hetkessä, nykyisyydessä. Valokuvaus syventää itsetuntemusta, herättää erilaisia tunteita ja opettaa niiden tunnistamista itsessä. Valokuvassa voi nähdä toisin, löytää uusia ulottuvuuksia, kannustaa ratkaisuihin ja saada esimerkiksi jumiintunut elämäntilanne uudelleen liikkeeseen. Myös valokuvaamisen teknisen puolen kehittyminen itsessä tuo iloa ja onnistumisen tunnetta.

Vaikuttava kuva -valokuvauksen verkkokurssi 

Aloitamme fotojoogaamisen verkkokurssilla: Vaikuttava kuva -verkkokurssilla painotamme tunnetyöskentelyä, luovuutta, uskallusta, itsenä ja kuvaajana näkyväksi tulemista. Toisaalta siirrämme huomion pois liiallisesta itseen tai omiin tuntemuksiin keskittymisestä keskittymällä sen sijaan kuvaan, kuvan kohteeseen ja kuvaamiseen. 

Riippumatta lähtötasostasi, kurssi kehittää sinua myös valokuvaajana, sillä harjaannut entistä paremmin näkemään ja välittämään kuvauskohteesi tunnelman. Oli kohteesi mikä tahansa: luonto, ihminen, kaupunkimaisema tai vaikka urheilutapahtuma.

Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa ja se kestää 6 viikkoa.
 

Lue lisää täältä > 

Fotojoogan löydät myös

Facebookista: Fotojoogaa mielelle

Pinterestistä: @fotojoogaa

Instagramista: @fotojoogaa_mielelle, #fotojoogaamielelle #vaikuttavakuva

Ajankohtaista:

Blogi

T. Hellsten:

"Hiljaisuus on katsomista pimeyteen, vaikka ei aluksi näkisikään mitään. Se on pimeydessä pysyttelemistä.

Lopulta pimeys alkaa häikäistä ja yllättävä valo löytyy sieltä, missä aluksi oli vain tyhjää." 

bottom of page